Νέα[3/8/2009] Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 3ο ΚΠΑ. Τίθεται οριστικά τέλος στο αίσχος του κοντέινερ
Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 3ο ΚΠΑ. Τίθεται οριστικά τέλος στο αίσχος του κοντέινερ Στο κτήριο που θα στεγάσει από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο το 3ο Παράρτημα του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής (ΚΠΑ) βρέθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βάσω Φραγκοπανάγου.

Οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του 3ου ΚΠΑ που θα λειτουργήσουν στην οδό Νικηταρά της περιοχής Κοσμά Αιτωλού (Απομάχων) βρίσκονται σε διαδικασία επίπλωσης και είναι σχεδόν έτοιμες προς παράδοση, με τις τελευταίες παρεμβάσεις να γίνονται στον αύλειο χώρο, όπου δημιουργείται μια σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά που με την ολοκλήρωση των εργασιών θα τεθεί στη διάθεση όχι μόνο των παιδιών του 3ου ΚΠΑ αλλά ολόκληρης της γειτονιάς. Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 3ο ΚΠΑ. Τίθεται οριστικά τέλος στο αίσχος του κοντέινερ


Τίθεται λοιπόν, όπως γίνεται πλέον ξεκάθαρο, οριστικά τέλος στο αίσχος του ¨ακατάλληλου και επικίνδυνου¨ κοντέινερ που κάλυπτε τις ανάγκες στέγασης του 3ου ΚΠΑ από τους σεισμούς του 1999 έως σήμερα στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου και στη θέση του, η Δημοτική Αρχή, λειτουργεί μια σύγχρονη υποδομή που θα καλύψει όλες τις ανάγκες στέγασης, σίτισης και εκπαίδευσης των παιδιών του 3ου ΚΠΑ.

Παράλληλα στο νέο κτήριο του 3ου ΚΠΑ στεγάζονται ήδη και οι κεντρικές υπηρεσίες του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής (Διεύθυνση, Γραμματεία) σε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους γραφείων.
Επιστροφή