Νέα[23/10/2008] Αυλαία για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις-αναμονή χειμερινών εκδηλώσεων

Αυλαία για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις-αναμονή χειμερινών εκδηλώσεων Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε η αυλαία των φετινών φθινοπωρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που ξεχώρισαν για την ποικιλία, την αισθητική και την ποιότητα τους, προσφέροντας στους δημότες έναν και πλέον μήνα ψυχαγωγίας και γνώσης. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, στην πόλη παρουσιάστηκαν εκθέσεις διαφόρων θεματικών, συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, θεατρικές παραστάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν ημερίδες, παρουσίαση βιβλίου, προβολή ταινίας, καθώς και αφιέρωμα στη Φιλιώ Χαϊδεμένου. Όλες οι εκδηλώσεις έγιναν δεκτές με μεγάλη ευχαρίστηση από τους εκατοντάδες συνδημότες μας που τις τίμησαν με την παρουσία τους, γεγονός που δικαιώνει τη φετινή επιλογή των εκδηλώσεων, η οποία έγινε πολύ προσεκτικά, με γνώμονα την ποιοτική ψυχαγωγία και την ικανοποίηση ομάδων του κοινού που έχουν ιδιαίτερο αισθητικό κριτήριο.

 

Η επιτυχημένη πορεία των εκδηλώσεων και η απήχηση που είχαν στους δημότες, αποτέλεσαν την αφορμή, ώστε η Δημοτική Αρχή να αποφασίσει τη συνέχιση των εκδηλώσεων και κατά τους χειμερινούς μήνες, με ένα πρόγραμμα-έκπληξη το οποίο αναμένεται να γνωστοποιηθεί κατά το προσεχές διάστημα, παραμένοντας πιστό στο ίδιο πνεύμα και ύφος, προσφέροντας δηλαδή διέξοδο στις πολιτιστικές ανησυχίες διαφορετικών ομάδων του κοινού της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην προσπάθεια αυτή, πρωτοστατούν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, που έχει αναλάβει το κύριο βάρος της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, όπως και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου» (ΠΠΙΕΔ).

Η Διοίκηση του Δήμου επενδύει στον πολιτισμό και φιλοδοξεί να καταστεί η πόλη ένας φάρος γνώσης και ψυχαγωγίας υψηλής αισθητικής, αλλά και ένας χώρος εναλλακτικής καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας, προσιτός και ανοικτός σε όλους τους δημότες.

Επιστροφή