ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑναζήτησηΕίσοδος Μελών
» Ξεχάσατε τον κωδικό σας
» Γίνετε Μέλος

Δελτία Τύπου[25/6/2009] Αλλαγή σελίδας στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού. Ξεκίνησε η παραλαβή των 14 νέων οχημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας
Αλλαγή σελίδας στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού. Ξεκίνησε η παραλαβή των 14 νέων οχημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας «Αλλαγή σκηνικού» στα πράγματα περί τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας συντελείται τις ημέρες που διανύουμε, με το πρώτο από τα συνολικά 14 νέα οχήματα διαφόρων τύπων (μικρά-μεγάλα απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά ανοικτού τύπου, καλαθοφόρο κ.ά) που θα παραλάβει ο Δήμος μας έως το τέλος του χρόνου, να έχει ήδη παραδοθεί από την Παρασκευή 19 Ιουνίου στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Πρόκειται για απορριμματοφόρο Mercedes, τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12κ.μ, το οποίο παρέλαβε ο Δήμος μας την αμέσως επόμενη ημέρα από την υπογραφή της συμφωνίας χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) με την Τράπεζα Πειραιώς. Αλλαγή σελίδας στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού. Ξεκίνησε η παραλαβή των 14 νέων οχημάτων του Δήμου Νέας ΦιλαδέλφειαςΟ ορίζοντας παράδοσης των 14 οχημάτων είναι 150 ημέρες, αν και αναμένεται να ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα, ενώ δύο ακόμη οχήματα πρόκειται να παραδοθούν στις υπηρεσίες του Δήμου μας τις επόμενες ημέρες (πιθανώς μες στην εβδομάδα που διανύουμε).

Η προσθήκη των 14 νέων οχημάτων αποτελεί την ουσιαστικότερη προσπάθεια ανανέωσης του στόλου του Δήμου μας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και αποσκοπεί στην αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών και των συνθηκών ασφάλειας των εργαζομένων, που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσαν οχήματα πεπαλαιωμένα, τεχνολογικά ξεπερασμένα και εν πολλοίς ακατάλληλα για χρήση. Αλλαγή σελίδας στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού. Ξεκίνησε η παραλαβή των 14 νέων οχημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Στα νέα αυτά οχήματα, αν συνυπολογιστεί η προσθήκη ενός ακόμη σαρώθρου και δύο απορριμματοφόρων (το ένα εξυπηρετεί την ανακύκλωση) καθώς και η σειρά από ανακατασκευές και μετατροπές που πραγματοποιήθηκαν σε παλαιότερα οχήματα (3 ανοιχτά φορτηγά, 2 αγροτικά, υδροφόρα) τα τελευταία δύο χρόνια, γίνεται σαφές πως πρόκειται για μια καθ ολοκληρίαν προσπάθεια ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού των εξωτερικών συνεργείων που αναμένεται να θέσει τις βάσεις για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών, την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της πόλης και την αρτιότερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η τομή αυτή, στον τομέα του εξοπλισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, σε συνδυασμό με την πρόσληψη 57 μόνιμων υπαλλήλων στα εξωτερικά συνεργεία (31 στο Πράσινο και 26 στην Καθαριότητα) δείχνει το δρόμο στον οποίο θα πορευτεί στο μέλλον ο Δήμος μας και δικαιώνει τελικά τις επιλογές της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Επιστροφή