Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑναζήτησηΕίσοδος Μελών
» Ξεχάσατε τον κωδικό σας
» Γίνετε Μέλος

Αθλητικός ΟργανισμόςΑθλητικός Οργανισμός Ο Αθλητικός Οργανισμός συστήθηκε το 1987 αρχικά και επανασυστάθηκε το 2001 (ΦΕΚ 708/6/6/01) λόγω της συγχώνευσης με τα 2 πρώην Ν.Π.Δ.Δ, «Ε.Γ.Α. ΙΩΝΙΚΟΣ» και «Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας».

 

Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι:

 

-          Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών κέντρων, γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και κάθε είδους αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων.

-          Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως κοινωνικής ανάγκης και η εξασφάλιση της δυνατότητας σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.

-          H καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ομαδικότητας και της ευγενους άμιλλας, μακριά από φανατισμούς, βίαιες πράξεις, ανταγωνισμούς και κερδοσκοπικούς στόχους.

-          Η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου, των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων, και της σωματικής και πνευματικής υγείας των δημοτών.

Αθλητικός ΟργανισμόςΗ διάδοση μέσα από τον αθλητισμό των δημοκρατικών παραδόσεων και φιλειρηνικών αισθημάτων του λαού μας και την προώθηση μέσα από τους αθλητικούς αγώνες της φιλίας μεταξύ των λαών.

Ο Αθλητικός Οργανισμός βρίσκεται
στην οδό Καισαρείας 9 - 14341, Νέα Φιλαδέλφεια
τηλ.:
Fax: 

E-mail: